Welkom bij Bonaire's meest ontspannen Oasis!

Hamlet Oasis Resort is typisch één van die verborgen parels op Bonaire met ruim twintig vrijstaande huisje in een mooie tropische tuin – u geniet hier zeker van uw privacy. Elk huisje bestaat uit een studio of een één- of tweeslaapkamer appartement, allen met overdekt terras/veranda.

De huisjes zijn volledig en gerieflijk ingericht en bieden gratis draadloos internet.

hamlett oasis

 

 

Hamlet Oasis Resort beschikt over een zoetwater zwembad omringd dooreen aantal comfortabele ligstoelen. Volwassen kokospalmen zorgen voor een perfecte plek om te ontspannen in de schaduw.

Dit resort biedt ook zeer goede mogelijkheden voor duikers. Enkel een paar stappen verwijderd van uw vakantiehuis is de bekende duikstek “Cliff” met zijn toegankelijke entree.  Om duiken nog gemakkelijker te maken, is er een duikschool ter plekke (vraag naar onze “Stay en D(r)ive” pakketten!)

Het resort, in combinatie met de tropische sfeer van Bonaire en het bekwame en vriendelijke personeel bij de receptie, heeft alle ingrediënten voor een ontspannen en welverdiende vakantie tegen een voordelige prijs.  Welkom op Hamlet Oasis Resort Bonaire, het “no-nonsense”resort!